Sporthal De Beek in Bakel zal de eerste weken worden ingezet als crisisnoodopvang voor asielzoekers. Dit betekent dat er tijdens deze periode geen gebruik kan worden gemaakt van de sporthal voor onze trainingen en wedstrijden. Het bestuur heeft gekeken naar alternatieven en dit zorgt voor de volgende veranderingen vanaf januari 2024:

Pupillen F1: geen wijzigingen, trainingen en wedstrijden in de gymzaal in Milheeze
Pupillen E1, E2 en E3: trainingen op dinsdag van 18:30 uur tot 19:15 in de gymzaal in Milheeze, wedstrijden in de Peelhorst in Deurne
Pupillen D1: trainingen op dinsdag van 19:15 uur tot 20:00 uur in de gymzaal in Milheeze, wedstrijden in de Peelhorst in Deurne
Aspiranten B1: trainingen op dinsdag van 18:30 uur tot 19:30 uur en donderdag van 18:30 uur tot 19:30 uur in de Microhal in Deurne, wedstrijden in de Peelhorst in Deurne
Senioren 1: trainingen op dinsdag van 20:30 uur tot 21:30 uur en donderdag van 18:30 uur tot 19:30 uur in de Microhal in Deurne, wedstrijden in de Peelhorst in Deurne

Deze wijzigingen lopen t/m 21 januari, daarna is verteld dat we weer terug kunnen naar De Beek. Bij vragen kan je bij het bestuur terecht.

Vanaf het seizoen 2023-2024 zullen wij een nieuwe samenwerking aangaan met Macron voor onze clubkleding.
Daarnaast heeft Frank Essers, trainer/coach van senioren 1, aangegeven met zijn bedrijf Salarisplanet alle leden van MKV zo'n nieuw trainingspak te sponsoren!
Afgelopen weekend zijn door alle leden een pak gepast en deze zullen vanaf het nieuwe seizoen gebruikt kunnen worden.
Voor andere items zoals rokjes, sokken en sporttassen kun je ook kijkje nemen op de website via deze link of langsgaan bij hun filiaal in Deurne.
De nieuwe webshop is ook te vinden onder het kopje "Clubkleding". 

Op zondag 19 maart was Lise Relou pupil van de week tijdens de wedstrijd MKV 1 - DAW 1.
Lise mocht voor de wedstrijd met de dames van MKV meespelen en daarna deze spannende wedstrijd kijken.
Wat Lise van de wedstrijd vond en de foto's van deze wedstrijd zijn 
hier  te vinden.

Op zondag 5 maart was Lynn Sleegers pupil van de week tijdens de wedstrijd MKV 1 - Arcades 1.
Lynn mocht voor de wedstrijd met de dames van MKV meespelen en daarna deze leuke wedstrijd kijken.
De foto's van deze wedstrijd zijn hier te vinden.

Op zondag 12 februari was Ize Scheepers pupil van de week tijdens de wedstrijd MKV 1 - Oxalis 1.
Ize mocht voor de wedstrijd met de dames van MKV meespelen en daarna deze leuke wedstrijd kijken.
De foto's van deze wedstrijd zijn hier te vinden.

Wij zijn als M.K.V. trots dat we kunnen melden dat één van onze leden, Lobke van Es, geslaagd is als KNKV scheidsrechter.

Met dank aan Berrie Hofmans voor de goede begeleiding.     

 

Proficiat Lobke!

Wij zijn ontzettend blij om te melden dat trainer/coach Frank Essers wederom heeft bijgetekend en dus ook seizoen 2023-2024 bij MKV blijft.
Voor zowel Frank, als de dames en het bestuur bevalt de samenwerking uitstekend. De groep is erg op elkaar ingespeeld en naast het plezier zitten ze ook op een lijn met het presteren, wat ervoor zorgt dat Frank en de dames enorm genieten van het korfballen.
Frank heel veel succes met dit en het volgende seizoen! ?

Dit seizoen loopt ons contract met Korfbal Totaal af. Daar de samenwerking niet altijd vlekkeloos verliep willen wij, als bestuur, ons komende tijd gaan verdiepen in een nieuwe leverancier van onze club kleding. Zodra wij duidelijkheid hebben brengen wij U op de hoogte.

Ook dit jaar bakken wij weer oliebollen. Het op bestelling bakken is voorgaande jaren zo goed bevallen dat we hebben besloten om de oliebollen ook nu weer uitsluitend op bestelling te bakken en alleen in Milheezze te bezorgen op 31 december.

U kunt vóór 30 december 12:00 uur uw bestelling doorgeven via de bestelknop bovenaan deze pagina.

Ook staat hier meer informatie over het bestellen en betalen. Zorg dat u op tijd uw bestelling doorgeeft, onze bakkers kunnen namelijk een maximaal aantal oliebollen per uur bakken. Vol is vol!

Heeft u vragen, mail deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Op zondag 27 november was Maud Janssen pupil van de week tijdens de wedstrijd MKV 1 - Flamingo's 1.
Maud mocht voor de wedstrijd met de dames van MKV meespelen en daarna deze leuke wedstrijd kijken.
De foto's van deze wedstrijd zijn hier te vinden.