Kamp 2015

Kamp 2015

Vrijdag 19 Juni vertrokken we met 23 enthousiaste meiden en 1 man op de fiets richting de Mortel. Daar zijn we begonnen met een leuk fotospel door het dorp heen. Na een lekker ijsje te hebben gegeten zijn we naar onze kampeerplek vertrokken, camping de Stippelberg te Mortel.

Daar stonden de tenten al klaar en kon iedereen even rustig haar spulletjes uitpakken. Toen we allemaal geïnstalleerd waren begonnen we met ons avondspel, het vuur van Medusa! Voor sommige een beetje spannend maar uiteindelijk voor iedereen een leuk en actief spel. Met de buikjes vol aan een lekker knakworstje was dag 1 geslaagd.
Zaterdagochtend gingen we na ons ontbijt weer het bos in om de dag actief te beginnen met een spelletje levend stratego. Daarna zijn we weer richting Milheeze gefietst om bij de familie Willems pannenkoeken te eten. Vervolgens zijn we richting Nederheide gefietst, niet om te zwemmen, maar om onze middag te vullen met verschillende zeskamp spellen. Aan het eind van de middag nog lekkere frietjes gegeten en toen was ons kamp alweer afgelopen. Voor ons als leiding is het een heel geslaagd kamp geweest en we hopen voor jullie ook!