Blijven bewegen tijdens corona

Blijven bewegen tijdens corona

Ondanks dat we momenteel geen trainingen en wedstrijden hebben, zijn er toch enkele manieren bedacht om lekker bezig te blijven tijdens deze coronaperiode. Deze activiteiten worden natuurlijk gedaan met in acht neming van alle maatregelen die de overheid hanteert. Bij vragen of opmerkingen kunt u bij het bestuur terecht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KANGOEROEKLUP
Vanaf zaterdag 6 februari kunnen we weer starten met de kangoeroeklup op het kunstgrasveld. Hierbij kunnen meisjes uit groep 1, 2 en 3 aansluiten om leuke spelletjes met elkaar te doen onder begeleiding van twee dames van de senioren. De kangoeroeklup vindt elke eerste zaterdag van de maand van 10:30 uur tot 11:30 uur plaats. 

SPELLETJESOCHTEND VOOR DE JEUGD
Ook voor de jeugdteams hebben we iets leuks bedacht. Met de meiden die graag willen is er elke zaterdag van 10:30 uur tot 11:30 uur op het kunstgrasveld de gelegenheid om onder begeleiding leuke spelletjes te doen. 

OMMETJE MAKEN
We zijn binnen de vereniging gestart met een online wandelcompetitie. Dit werkt via de app "Ommetje lopen". Je kan in de app een account aanmaken en je vervolgens bij een team voegen. Hiervoor heb je de code nodig die je via je trainster of coach kan krijgen. Via deze weg hopen we dat iedereen lekker actief blijft en elkaar blijft uitdagen om in beweging te blijven.