Kangoeroe Klup

Kangoeroe Klup

Voor alle meisjes van 4-6 jaar organiseert MKV de Kangoeroe Klup. De Kangoeroeklup is een officieel onderdeel van het KNKV en wil de jonge kinderen al vroeg kennis leren maken met bewegen/sport/bal. Wij kiezen zelf voor de opzet van één keer in de maand op zaterdagmorgen zowel binnen als straks weer buiten.

Er is uiteraard actieve bekwame leiding die een leuk programma met uw kind uitvoeren.

Vanaf zaterdag 7 maart starten we met de Kangoeroeklup in de gymzaal in Milheeze van half 11 tot half 12. De opzet is dat we elke eerste zaterdag van de maand met deze groep kinderen een leuke actieve morgen opzetten in de vorm van bewegen/spelletjes en gewoon leuk bezig zijn. In de wintermaanden in de gymzaal en in de warmere maanden op de velden achteraan op het sportpark. 7 maart beginnen we zoals eerder genoemd in de gymzaal. 4 april, 2 mei en 6 juni wordt de KangoeroeKlup georganiseerd op het veld. 

De eerste keer mogen ze vrijblijvend een keertje meedoen alvorens men zich definitief aanmeldt. De onkosten bedragen na aanmelding 5 euro voor het resterende seizoen en voor het volgende jaar zullen de kosten op 20 euro per jaar/seizoen zijn.

Wil je je meedoen, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij aanmelding graag even naam/adres/leeftijd/telf.nr. en mobiel nummer zodat we alles compleet hebben en ook bij calamiteiten de ouders altijd kunnen bereiken. Mocht er iets niet duidelijk zijn of nog vragen/opmerkingen neem dan even contact op met Anita van den Bosch tel. 342967 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We zien je graag bij de KangoeroeKlup!!