Kangoeroeklup

Kangoeroeklup

De Kangoeroeklup is een groep meisjes uit groep 1-2-3. Deze zijn onderdeel van onze korfbalvereniging en spelen één keer in de maand olv speelsters van onze vereniging op ons veld of in de gymzaal (afhankelijk van het weer)

Van half 11 tot half 12 in principe de eerste zaterdag van de maand.

De Kangoeroeklup is een onderdeel van het KNKV (Kon. Ned. Korfbalverbond) en hierin draait MKV  ook mee, omdat we ook zien dat het voor de meisjes superbelangrijk is dat ze een sport kiezen die bij hun zelf past . Hier leren ze de basis om samen te spelen en alvast een beetje balvaardig te worden.  Als kinderen meer willen (dus meer spelen/trainen) mogen ze uiteraard ook gewoon gaan trainen en/of wedstrijden gaan spelen.

Het gaat vooral om plezier te halen uit het samen spelen. Heel sterk aan te bevelen in de huidige maatschappij. Voor de meisjes superleuk.

Wil je je meedoen, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Bij aanmelding graag even naam/adres/leeftijd/telf.nr. en mobiel nummer zodat we alles compleet hebben en ook bij calamiteiten de ouders altijd kunnen bereiken. Mocht er iets niet duidelijk zijn of nog vragen/opmerkingen neem dan even contact op met Anita van den Bosch tel. 342967 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

We zien je graag bij de KangoeroeKlup!!