Afgelopen zondag heeft Nellie Crooijmans een koninklijke onderscheiding mogen ontvangen uit de handen van de burgemeester van de gemeente Gemert-Bakel. 

Nellie is al sinds 1980 lid van MKV. Buiten dat ze lid is, is zij een van de vrijwilligsters waar onze vereniging op kan bouwen. Nellie zorgt er iedere week opnieuw voor dat onze speelsters in mooie gewassen shirtjes spelen. Wanneer de wedstrijd is gespeeld, worden de shirtjes weer naar Nellie gebracht en dan staan ze de volgende week weer fris en fruitig klaar. Buiten haar vaste taak van de shirtjesverzorging kun je Nellie ook zien op de jaarmarkt, tijdens het oliebollen bakken of bij een van de andere activiteiten die MKV organiseert. Nellie staat altijd voor iedereen klaar en is een echte rots in de branding.

 

Nellie wat zijn wij jou dankbaar! Gefeliciteerd met deze welverdiende onderscheiding en hopelijk mogen we nog jarenlang gebruik maken van jouw inzet!?

Afgelopen donderdag heeft de jeugd van MKV een vriendinnen training gehad. De opkomst was erg groot wat het alleen maar gezelliger maakte tijdens deze training! Onze speelsters namen de vriendinnen mee aan de hand om hen een beetje de basis te leren van het korfballen. Het was in het begin een beetje lastig voor sommigen, maar uiteindelijk heeft toch wel iedereen een keer gescoord! 

Ben jij bij de vriendinnen training geweest en wil je graag nog een keer mee doen? Of kon je niet komen, maar wil je het toch een keer uitproberen bij MKV? Iedere donderdag van 18.15 tot 19.15 traint de jeugd op het kunstgrasveld. Kom gewoon een keertje langs en doe gezellig mee! Door mee te doen leer je de meiden, trainsters en het spelletje kennen. Misschien tot donderdag!

Helaas krijgen we dit jaar geen jaarmarkt in Milheeze. Voor ons als vereniging, die hier al jaren aan deelnemen en daar ook altijd een mooi bedrag aan overhouden, is dit heel jammer.

We zijn dan ook naarstig op zoek naar alternatieven.

 

Maar blijf dus vooral je spullen, die we hiervoor gebruikten en nog gaan gebruiken, bewaren of breng ze naar Anita van den Bosch, Schutsboom 11. Dan worden ze gewoon bewaard tot onze volgende markt, die hopelijk toch in 2020 kan plaatsvinden.

 

Jammer, ideeën zijn ook altijd welkom.

 

 

Bestuur

Korfbalvereniging MKV

 

 

 

Vanaf deze week kunt u de verkoopsters van MKV aan uw deur verwachten, want de landelijke Grote Clubactie is afgelopen zaterdag officieel van start gegaan.
Al onze leden zullen hun uiterste best doen om bij iedereen langs te gaan.

Mist u nu iedere keer nipt de verkoopster? Schroom u niet om een van de leden die u kent aan te spreken of een berichtje naar onze Facebook pagina te sturen. Ook is het vanaf dit jaar mogelijk om online uw loten te kopen. Via deze link kunt u dan op een veilige manier uw loten kopen en staat het lotnummer bij uw bankafschrift. Ook hierbij geldt dat er 80% van de kosten van een lot naar onze vereniging gaat!

#jouwinzetisgoudwaard #steunMKV #GCA

Hallo Allemaal,

Op zaterdag 31 augustus starten we het nieuwe seizoen met het regiotoernooi voor alle jeugdteams bij ODC in Asten-Heusden.
Sportpark De Heikamp, Slobeendweg 6, 5725 BJ Heusden.

De wedstrijden worden gespeeld tussen 11.00 en 14.30 uur.
Het programma is hier te vinden in de bijlagen.

We vertrekken allemaal samen om 10.00 uur bij de kerk in Milheeze.
En komen ook weer gezellig samen naar huis. Ophaaltijd in Heusden is 14.30 uur.
Tussen 15.00 en 15.30 uur zijn we weer in Milheeze.

Niet vergeten mee te nemen:
        - korfbalrokje en sokken
        - korfbalschoenen voor buiten (gras)
        - grote handdoek om op te liggen
        - eten / drinken / evt. snoepje
        - waterflesje
Naar het toernooi mag maximaal € 2.50 zakgeld meegenomen worden.
Laat alle waardevolle spullen en sieraden thuis.

Rijden:
Pupillen F:      heen: ouders van Lieke G en Nina
                       terug: ouders van Liene en Janne M
Pupillen D:      heen: ouders van Emma en Anna
                        terug: ouders van Bente en Nienke
Aspiranten B:  heen: ouders van Dante, Sanne Ak en Emy
                        terug: ouders van Merel, Dewi en Lieke A
Indien je niet kunt rijden, regel het dan zelf met een andere ouder. Geef het even door, zodat we weten, wie er rijden.

Heel veel succes en plezier op het regiotoernooi!

 

 

Het maken van de teamfoto's is op de volgende dagen gepland:

Senioren 1: donderdag 29 augustus voor de oefenwedstrijd tegen DOT rond 19:30 uur door Karin van den Heuvel
Aspiranten B1: zaterdag 14 september rond 11:30 uur door Gerry Maas
Pupillen D1: zaterdag 7 september rond 10:30 uur door Gerry Maas
Pupillen F1: zaterdag 7 september rond 9:30 uur door Gerry Maas

Bij deze teamfoto's worden er ook individuele foto's gemaakt voor Sportlink. 

Privacyverklaring

 

Dit is de privacyverklaring van Korfbalvereniging MKV, gevestigd te Milheeze ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 17125421, hierna te noemen: `de Vereniging`.

 

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in dit statement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft. Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

In onderstaande tabel kunt u snel en eenvoudig terugvinden met welk doel we welke persoonsgegevens van u verzamelen, hoelang wij deze bewaren en wie deze persoonsgegevens eventueel van ons ontvangen.

Doel

Welke persoonsgegevens

Grondslag

Bewaartermijn

Ontvangers

 

 

 

 

 

 

Onderzoeken of u lid kan worden

 

en

 

het uitvoeren van de lidmaatschapsovereenkomst.

·   Voornaam

·   Achternaam

·   Adres

·   Geboortedatum

·   Telefoonnummer

·   E-mail adres

 

Uitvoering van de overeenkomst

Indien u lid wordt gedurende de looptijd van de overeenkomst. Indien u geen lid wordt worden uw gegevens zo snel als mogelijk verwijderd binnen 6 maanden

bestuur

 

Administratie

·   Voornaam

·   Achternaam

·   Adres

·   Telefoonnummer

·   E-mail adres

·   Bankgegevens

·   Betaalgegevens

 

Uitvoering van de overeenkomst

Gedurende de looptijd van de overeenkomst en tot 2 jaar daarna, daarna alleen in de financiële administratie voor 7 jaar.

·   Penningmeester

·   Wedstrijd-secretaresse

·    

 

 

 

 

 

Versturen digitale berichten, waaronder jaarboek

·   Voornaam

·   Achternaam

·   E-mailadres

 

Uitvoering van de overeenkomst

 

Zolang als men aangemeld is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ter benadering na beëindiging lidmaatschap. Bijvoorbeeld voor een reünie of bijzondere gebeurtenis.

·   Voornaam

·   Achternaam

·   Adres

·   Telefoonnummer

·   E-mail adres

 

Toestemming

Zolang als de toestemming niet is ingetrokken.

NVT


 

 

 

Verstrekking van persoonsgegevens aan derden

Zonder uw toestemming verstrekt de Vereniging uw persoonsgegevens alleen aan derden als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de Overeenkomst die de Vereniging met u heeft, tenzij de Vereniging wettelijk verplicht is om uw persoonsgegevens te verstrekken aan deze derden. In de tabel in het begin van de privacyverklaring treft u een overzicht aan van de situaties waarin persoonsgegevens aan derden worden verstrekt.

 

Inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens

U hebt het recht de Vereniging te verzoeken om inzage in uw persoonsgegevens (tenzij de Vereniging op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) niet gehouden is deze inzage te verschaffen) en om uw gegevens te laten aanvullen, verwijderen of af te schermen. U dient zich bij een dergelijk verzoek te identificeren. Indien u wenst dat uw gegevens verwijderd worden, zal de Vereniging deze verwijdering doorgeven aan alle andere organisaties die de betreffende gegevens van de Vereniging hebben ontvangen.

 

Beveiliging persoonsgegevens

De Vereniging treft passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

 

Minderjarigen

Indien u zich als minderjarige wenst te registreren dient u hiertoe expliciete toestemming van uw ouder of voogd te overleggen.

 

Links naar andere websites

De website kan links naar andere websites bevatten. Deze Privacyverklaring is alleen van toepassing op de website van de Vereniging. Andere websites kunnen hun eigen privacybeleid hanteren. De Vereniging raadt u aan om voor het gebruik van andere websites altijd de betreffende privacyverklaring van die websites te raadplegen.

 

Wijziging van het privacy beleid

De Vereniging past haar privacybeleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de websites zal steeds de meest recente versie van ons Privacyverklaring worden opgenomen. de Vereniging raadt u dan ook aan de Privacyverklaring regelmatig te raadplegen. Bij belangrijke wijzigingen zal de Vereniging er alles aan doen u per e-mail en via de websites te informeren.

 

Contactgegevens

Indien u vragen hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens of de Vereniging wilt verzoeken tot inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens, kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens:

Verantwoordelijke:        mevr. A. vd Bosch

E-mail:                          Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoonnummer:          0492-342967

 

Klacht over de verwerking van uw Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de AVG heeft u bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

 

Op zaterdag 30 maart zijn onze pupillen van de E1 kampioen geworden in de zaalcompetitie.

Na een spannende wedstrijd tegen Klimop E1 die met 2-4 gewonnen werd mochten de dames op de platte kar door Milheeze.

Foto's van deze wedstrijd zijn hier te vinden.

Van harte gefeliciteerd allemaal en op naar de buitencompetitie!

Op zondag 17 februari was Karlijn Cox pupil van de week tijdens de wedstrijd MKV 1 - Celeritas/Avanti 1.
Karlijn mocht voor de wedstrijd met de dames van MKV meespelen en daarna deze spannende wedstrijd kijken.
Wat Karlijn van de wedstrijd vond en de foto's van deze wedstrijd zijn hier te vinden.

Op zondag 3 februari was Isa Bakker pupil van de week bij de wedstrijd MKV 1 - Vessem 1.

Voor de wedstrijd mocht Isa meespelen en de eerste bal uitnemen bij de aanvang van de wedstrijd.

De foto's van deze wedstrijd en wat Isa van de wedstrijd vond is hier te vinden.